Изхвърля стар шкаф София

С началото на нов живот, чиято отправна точка идва от „промяна на образа“, желанието за промяна на околното пространство се явяват и идеите за разчистване на помещенията. Все трябва да се започне отнякъде и това може да стане с фирма, която изхвърля стар шкаф София.

Творческият импулс търси обекта на приложение и го намира в старите мебели. Първо, не е толкова ужасно да се разваля и второ, става възможно да се замени един отегчен предмет на ежедневието с нов, като същевременно спестява значително.

Най-добрият и лесен начин да трансформирате нещо със собствените си сили е да актуализирате кабинета. Много по-лесно е да потърсите фирма, която изхвърля стар шкаф София и да спестите куп главоблъсканици.

Ето и някои идеи:

Как да актуализирате стар гардероб

Преди да разберете как да актуализирате стария шкаф със собствените си ръце, трябва да представите готовата версия, да направите измервания и да изчислите необходимото количество материали.

Идея 1:

Фото тапетите отново влизат в модата. В модните списания за интериорен дизайн са най-популярната хартия за стени – с образа на градовете, имитиращи вид прозорец. Например, Айфеловата кула или една от катедралите на Италия. Може да се възползвате от модната тенденция в дизайна на килера.

Етапи на работа:

Подгответе шкурка за отстраняване от повърхността на шкафа;

Предвидете бяла боя;

Върху боядисаната повърхност на стените и вратите на шкафа се поставят тапети.

Друга възможност за обновяване на шкафа е самозалепващият се филм. Тази опция е по-лесна за работа, но е много ограничена по отношение на опциите за цвят, тъй като опциите за самозалепващо се фолио не са толкова разнообразни, колкото версиите за тапети.

Идеята 2

Моден по всяко време, ефектът от античността може да бъде създаден с помощта на боя и извити форми, които са доста евтини.

Етапи на работа:

на стените на шкафа (най-често се ползва лепило). С него запълвани фигури и ламели;

След като лепилото се изсуши напълно, шкафът и лентите са покрити с боя с развод.

Идеята 3

Огледалната хартия може да създаде зашеметяващи резултати и да превърне дори най-старите мебели в истински шедьовър.

За да се трансформирате, ще ви е необходима: огледална хартия или лъскава боя, самозалепваща се хартия или тапет са интересни за шкафа.

Етапи на работа:

Повърхността на шкафа се обработва с шкурка, преди да бъде боядисана;

На страничните панели на шкафа се поставят тапети;

Предните рафтове се облепват с огледална хартия или покрити с гланцирана боя.

Кухненският шкаф може да бъде подобрен и със самозалепващ се филм. Може да съживите кухнята с шкафове с вложени лотосови цветя, филма с кафе на зърна или нещо друго, което ви харесва.

Единственото нещо, което трябва да имате предвид при работа с кухненски шкаф, е близостта на мебелите до водата и повърхностите за пържене. Струва си да изберете водоустойчива боя и не използвайте тапети, които бързо ще се разпаднат и отлепват.

Ако тези идеи не са реализуеми за вашия шкаф, тогава намерете фирма: http://www.izvozva.bg/цени-за-почистване-и-извозване-в-софия, която изхвърля стар шкаф София. Щом тази работа е свършена може да помислите за покупката на ново обзавеждане за своя дом.