Обзавеждането за един едностаен апартамент – право на личен избор

Не всеки човек има възможност да си купи голям просторен апартамент. Много трябва да се задоволят с по-скоро скромно жилище. За малките апартаменти, важи правилно да оборудваме с минимално, да използваме практично и функционално. Уви, много от хората не знаят за тези правила и допускат сериозни грешки. Те задръстват домовете си, а това в бъдеще влошава на условията.

Как да се организира една гарсониера, където има само една стая, за да се чувствате толкова удобно в нея, както бихте в голямо тристайно жилище?

Някои насоки и съвети от дизайн ще ви помогнат да осъществите на практика най-необичайните и в същото време лесни идеи. Вижте и за това къде да изхвърлите всичко излишно от дома: http://smetishte.com/firma-pochistvane-dvor-parcel.

Професионален съвет

Малката стая винаги е свързана с липсата на пространство, особено ако семейството има деца. По принцип, дори и една малка стая, може да се оборудва, за да бъде по-удобна, отколкото в голямата къща. За да направите това, следвайте прости препоръки за проектиране. Хората, чиято професионална дейност е свързана с организирането на интериора за настаняване, дават съвети за това как да обзаведете малък апартамент, така че да е удобно за всички, които живеят в него. Известно е, че някои цветове визуално разширяват помещението, а други, напротив, правят още по-внимателно.

Ако живеете в малък апартамент и искате да научите как да се организира красиво и правилно за довършителни стени и тавани, използвайте само ярка боя или тапет. Това може да бъде бяло, бежово, розово, сиво, синьо или светло зелени цветове и техните нюанси. Освен това, ако изберете тапети за стените, те трябва да са с хубава фигура. Големите проекти не са подходящи за малки помещения, те само влошават ситуацията. С избора на цветове за подови настилки също трябва да се подхожда замислено. Те трябва да бъде по-тъмни от стените, но не много, в противен случай стаята ще изглежда ниска. Вижте и фирма за хамалски услуги: http://xn--80aa7ac7b.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%BA%D0%B0%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%B8%D1%80%D0%BC%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%85%D0%B0%D0%BC.

Изборът на мебели

Ако попитате дизайнер как да обзаведете апартамент, когато е твърде малък, той ще ви каже, че най-важното е да изберете най-подходящи мебели. Не забравяйте, че всяка част от обзавеждането трябва да бъде поставена на правилното място и да ви среща, ако видите, че тя пречи в стаята е по-добре да я махнете веднага. Ако желаете, можете да настроите различни мебели, но е важно, че изпълнява своята цел. Ако пространството е ограничено, опитайте се да изберете най-мулти функционални мебели, които ще заемат малко място и в същото време да се замени няколко обемни стари мебели. Ето, адрес на фирма по извозване на стари мебели: http://fori.eu/izvozvane-na-stari-mebeli.

През деня може да седнете на дивана, да се забавляват в общуването с приятели или семейството, а вечер се превръща в удобно легло с ширина. Освен това, почти всички модели на такива модерни мебели са придружени на дъното с дълбокия кутия за съхранение на спално бельо и други неща.