Преработка на кухненска престилка

Дизайнът на стенния панел първоначално е измислен, за да предпази стената от пръски от мазнини, но с течение на времето придобива ново дизайнерско значение. Това означава, че изобщо не е необходимо да се ограничавате само до плочки (дори от различни цветове). Дойде време за смели решения в декорацията на кухненска престилка.

Вижте тези идеи за кухненски интериор

Шифер дъска

Известна и като тебеширова дъска, такава украса е подходяща за тези, които правят списъци с продукти, записват рецепти или имат деца, които искат да рисуват стена. Цветния пастел, е лесен начин за послание и записки в домакинствата. Друг плюс е, че външният вид на кухненския интериор непрекъснато ще се променя и никога няма да се отегчите.

Камък

Скъпо, но красиво. Мраморният завършек няма да остави безразличен нито един любител на класиката. Каменна кухненска престилка е едновременно проста и монументална. Използвайте фурнир или плочи, за да преобразувате панела на стената.

Дърво

То е универсален материал, подходящ за голямото разнообразие от стилове. За някои тази опция може да изглежда съмнителна, но бъдете сигурни: дървото е по-лесно да се грижите за него, защото пространството между плочките е доста трудно да се почисти.

Стъкло

Закаленото стъкло съществува в пълен цветен спектър, хармонично комбинирано с всякакви материали. Използва се като самостоятелен елемент и като елемент за покритие, например, когато искате да направите тапет за снимки. Грижата за него е същата като за огледалото. Между другото, огледалните престилки за кухня изглеждат много впечатляващи и визуално разширяват пространството.

Метал

Толкова брутално, колкото и елегантно. Той може да е грубо оформен с плочи от стоманени нюанси или меден лист с тюркоазени петна. Идеалният заместител на керамичните плочки просто не може да бъде намерен! Вярно е, че такова покритие трудно може да се нарече универсално от дизайнерска гледна точка: трябва да изберете подходящата настройка.

За безплатно извозване на стари мебели в регион София последвайте връзката.